Cyso - Managed cloud
cyso-insights---kubernetes-meetup-lr3

CYSO INSIGHT: MANAGED CLOUD & Kubernetes

13 FEBRUARI 2020 - 15.00 - 17.00

Beste lezer,

Helaas heeft Cyso de meetup over public cloud en Kubernetes op 13 februari moeten annuleren wegens een te klein aantal aanmeldingen.

We vinden dit jammer en om je niet in de kou te laten staan geven we je graag wat relevante informatie door over Kubernetes:

Kubernetes vergelijken met een…
Kubernetes wordt al snel complex met containers en node masters. Maar is het ook simpel uit te leggen? https://cyso.com/kubernetes-eenvoudig-uitgelegd/

White paper
We hebben ook de volgende white paper over containers en microservices beschikbaar. In de white paper vertellen wij waarom het overstappen op containers en microservices de sleutel tot toekomstig succes is en hoe zo’n traject aangevlogen zou moeten worden.
https://cyso.com/white-paper-containers-microservices-ecommerce/

Volgende meetup
Developers kunnen zich aanmelden voor de DevOps meetup op 24 maart waarin we ingaan op CI/CD. Daarin vertellen we over hoe je een eigen applicatie waarvan je al een Docker image hebt kan uitrollen op Kubernetes. Hierbij stippen we valkuilen aan en vertellen we waar je op moet letten.

Qua kennisniveau geschikt voor developers die al ervaring hebben met Docker maar nog beginnend zijn met Kubernetes.

Heb je nog specifieke onderwerpen waarvan je wilt dat we ze aanstippen? Laat het ons dan weten via een reply op deze e-mail of bel/whatsapp naar 06 146 76 791.

Meld je aan voor de meetup door op onderstaande knop te klikken.

Aanmelden

Meer weten over Kubernetes?
We lichten je graag persoonlijk toe wat de overgang naar Kubernetes betekent voor jouw organisatie en manier van werken, waar je rekening mee moet houden, of wanneer je het juist niet moet overwegen.

Heb je interesse in een persoonlijk gesprek, laat het mij weten, dan plannen we het in en pakken we een kop koffie (of thee).

Mail naar pauline.vanrotterdam@cyso.com of bel/whatsapp naar 06 146 76 791.

Met vriendelijke groet,

Pauline van Rotterdam
Product Owner